Alles wat je moet weten over Lupin seizoen 3: eerdere seizoenen, verhaal en meer

Alles wat je moet weten over Lupin seizoen 3: eerdere seizoenen, verhaal en meer
Assane Diop is terug met derde deel

Kijktip :

Vanaf donderdag 5 oktober staat het derde seizoen van Lupin op Netflix. De eerste twee seizoenen waren een gigantisch succes voor Netflix, sterker: na Bridgerton werd het de best bekeken serieopening ooit voor de streamingdienst. Daarnaast kreeg de serie ook nog eens geweldige kritieken! Wat wil je nog meer? Gids.tv geeft je mee wat je gemist hebt of wat je moet weten voor je Lupin seizoen 3 aanslingert.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Recap
Assane Diop is opgegroeid met de verhalen van meesterdief Arsene Lupin, de boeken die hij kreeg van zijn vader. Zijn vader werd ten onrechte opgepakt door het werk van de rijke familie Pellegrini en Assane is uit op wraak. Door die wraakacties komt zijn volledige familie, waaronder zijn ex-vrouw en zijn zoon, in gevaar. Hij brengt zichzelf uiteindelijk zodanig in gevaar, dat Parijs niet meer veilig is.

Omar Sy als Assane Diop in 'Lupin' seizoen 3. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½

Entertainment-score: 91% | IMDb ★ 7,5

Deze recensie gaat over de eerste twee seizoenen van Lupin. De recensie van het derde seizoen lees je ook op Gids.tv.

Eigenlijk heeft Lupin alles wat een goede misdaadfilm ook in haar repertoire heeft: spanning, beroemde locaties, interessante trucs en vooral een heel fijn gevoel voor details. Dat kun je zien in de bijzonder goed doordachte plannen die de hoofdpersoon maakt. Daardoor werkt deze misdaadserie ook zo geweldig verslavend: spannende actie, geweldige dialogen en - vooral in het tweede seizoen - een flinke snuf mysterie volgen elkaar in rap tempo op. Nieuwe spanningen en nieuwe verrassingen komen tevoorschijn in elke scene, waardoor je wel door wil blijven kijken. 4,5 ster.

Cast
Naast Omar Sy (Intouchables) zien we ook Ludivine Sagnier, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab en Etan Simon in deze serie. Deze productie wordt geleid door George Kay (Hijack).

Vanaf 5 oktober 2023 is Lupin seizoen 3 te streamen op Netflix. De eerste twee seizoenen zijn daar al te zien. Genre: misdaad, drama. Aantal afleveringen: 7. Lengte afleveringen: ca. 40-50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's