Sparta Rotterdam - PSV live op tv en online (Eredivisie)

Sparta Rotterdam - PSV live op tv en online (Eredivisie)
Wedstrijd in de achtste speelronde

Sport :

Op zondag 8 oktober spelen PSV en Sparta Rotterdam in de achtste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in Het Kasteel in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Sparta Rotterdam - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV is naast Fenerbaçhe en Manchester City de enige ploeg in Europa die nog geen wedstrijd heeft verloren in de vaderlandse competitie. In Europa gaat het iets minder - één punt uit twee wedstrijden - maar dat mag de pret op de Herdgang niet drukken. Peter Bosz zal er alles aan willen doen om ook "gewoon" van Sparta te winnen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Sparta Rotterdam - PSV is zondag 8 oktober om 16.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's