Recensie: Totally Killer is slachtpartij in Halloweensfeer met Back to the Future praktijken

Recensie: Totally Killer is slachtpartij in Halloweensfeer met Back to the Future praktijken
Een mix van Scream en Scooby-Doo

Film :

Vanaf 6 oktober is de film Totally Killer te zien op Prime Video. Voor mensen die geen zin hebben in inktzwarte horror en duisternis, maar wel willen griezelen met soms een lach, dan is deze highschool-horror met knipoog een goede keuze. Lees hier de filmrecensie van Totally Killer.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Murder is so 1987"
Wanneer de beruchte 'Sweet Sixteen Killer' 35 jaar na zijn eerste moordpartij terugkeert om een ander slachtoffer op te eisen, reist de 17-jarige Jamie per ongeluk terug in de tijd naar het jaar 1987, vastbesloten om de moordenaar te stoppen voordat hij kan beginnen.

Actrice Olivia Holt (Pam) in de film 'Totally Killer'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 6,7

Met vele verwijzingen naar andere films zoals Back to the Future, Scream en Innerspace hebben filmliefhebbers een leuke tijd met deze horrorkomedie die zichzelf niet al te serieus neemt. Een grote plus zijn de vechtscénes - vaak op leven en dood - die lekker bruut en goed gemaakt zijn. Bovendien is de 80's sfeer en de muziek erg raak met prima rollen voor Cruel Summer-actrice Olivia Holt en Kiernan Shipka. Ook het verhaal zit grappig in elkaar en bij vlagen weet Totally Killer echt wel te verrassen. Een frisse wind geeft deze productie niet, de special effects lijken rechtstreeks uit een vermakelijke B-film te komen en de komedie slaat soms wat dood. Maar met deze fantasievolle whodunit wat mysteries wil oplossen heeft een bloederige maar spannende tijd. Drie sterren.

Cast
Naast Kiernan Shipka (Riverdale) en Olivia Holt (Cruel Summer) zijn ook Charlie Gillespie (The Rest of Us), Lochlyn Munro (Scary Movie), Julie Bowen (Modern Family), Troy Leigh-Anne Johnson (Big Sky) en Liana Liberato (Scream VI) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Nahnatchka Khan (American Dad).

Vanaf 6 oktober 2023 is de film Totally Killer te zien op Prime Video. Genre: horror, komedie. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's