Nieuw op Pathé Thuis: deze films en series zijn nieuw in november 2023

Nieuw op Pathé Thuis: deze films en series zijn nieuw in november 2023
Met onder meer Oppenheimer en The Equalizer 3

Gemist :

In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

5 kijktips van Gids.tv

BlackBerry (2 november)

Pathé Thuis (premium huurfilm)

Jay Baruchel en Glenn Howerton in 'BlackBerry'. Bron: IFC Films
Het bedrijf Research in Motion, dat mede werd opgericht door Mike Lazaridis, is verantwoordelijk voor het ontstaan van de BlackBerry. In de jaren 2000 bereikt de smartphone zijn hoogtepunt. Twee decennia later valt hij van zijn voetstuk. Ook de juridische geschillen bij het moederbedrijf RIM, waarvan Jim Balsillie mede-CEO is, doet de reputatie van de BlackBerry weinig goeds. Lees hier waar je vanaf 2 november BlackBerry kunt kijken.

The Equalizer 3 (9 november)

Pathé Thuis (koopfilm)

Denzel Washington in 'The Equalizer 3'. Bron: Sony Pictures
Het verhaal van Robert McCall gaat verder. Hij voelt zich thuis in Zuid-Italië, maar hij ontdekt dat zijn vrienden onder controle staan van lokale misdaadbazen. Terwijl de gebeurtenissen steeds dodelijker worden, weet McCall wat hem te doen staat: de beschermer van zijn vrienden worden door de maffia aan te pakken. Lees hier waar je The Equalizer 3 kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van The Equalizer 3.

Doggy Style [Strays] (15 november)

Pathé Thuis (koopfilm)

Een aantal 'strays' uit de film 'Doggy Style'. Bron: Universal
Het verhaal gaat over hond Reggie. Hij wordt door zijn baasje Doug in de steek gelaten. Reggie besluit hem te gaan zoeken en wraak op hem te nemen en zweert daarbij zijn geslachtsdeel af te bijten. In zijn queeste wordt de vuilgebekte Reggie bijgestaan door een groep andere zwerfhonden. Lees hier waar je Doggy Style kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Doggy Style.

Talk to Me (18 november)

Pathé Thuis (koopfilm)

Bron: Gusto Entertainment
Wanneer een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met een gebalsemde hand, raken ze erg verslaafd aan de nieuwe sensatie, totdat een van hen te ver gaat en angstaanjagende bovennatuurlijke krachten ontketent. Lees hier waar je Talk To Me kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Talk to Me.

Oppenheimer (22 november)

Pathé Thuis (koopfilm)

Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer in 'Oppenheimer'. Bron: Universal
De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom. Lees hier waar je Oppenheimer kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Oppenheimer.

Verder op Pathé Thuis

 • River Wild (1 november) Gray en zijn zus Joey, die van elkaar houden maar elkaar ook wantrouwen, gaan wildwaterraften met twee toeristen en hun jeugdvriend Trevor. De spannende tocht verandert snel van opwindend in angstaanjagend als de avonturiers vast komen te zitten in een razende stroomversnelling. Kijk ook de trailer.
 • Code of Silence (2 november) Londen in het jaar 1960. De tijd van de minirok, The Beatles zijn op de radio en criminaliteit is op het hoogste niveau ooit. Afpersing, beroving en moord zijn schering en inslag in de hoofdstad. Iedereen kent de gangsters die hiervoor verantwoordelijk zijn, maar niemand wil het bekend maken. Detective Nipper Read wordt belast met de onmogelijke missie om de stad terug te brengen naar de rechtsorde. Kijk ook de trailer.
 • The Angel Maker (2 november) De Deense rechercheur Laura zit thuis met een psychose en postnatale depressie. Wanneer een meedogenloze seriemoordenaar de stad terroriseert met zijn gruwelijke tableaus besluit ze om terug te keren. Gaandeweg wordt echter duidelijk dat ze zelf met een duister trauma worstelt. Kijk ook de trailer.
 • A Dice with Five Sides (3 november) Twee vreemden ontmoeten elkaar in een appartement voor een seksdate, maar er ontstaat meteen een speciaal gevoel tussen hen. Marcello en Herman zijn te bang om hun hart te volgen en besluiten een spel te spelen met een oude dobbelsteen. Ze stellen zes acties vast die moeten worden uitgevoerd, één voor elke kant. Kijk ook de trailer.
 • De Koninklijke Republiek (6 november) De Spaans-Nederlandse filmmaker Carmen Cobos krijgt exclusief toegang tot een groep musici binnen het Koninklijk Concertgebouworkest: de slagwerk- en paukensectie. Ze spelen een ondersteunende rol, maar zijn absoluut onmisbaar. Nooit in de schijnwerpers, het publiek merkt ze vooral op tijdens luide muziekpassages. Kijk ook de trailer.
 • Sanctuary (6 november) De dominatrix Rebecca heeft een professionele relatie met Hal. De man is rijk en verwacht nog een erfenis van zijn gestorven vader wiens functie hij ook zal overnemen. Wanneer hij de relatie met Rebecca wil stopzetten, gaat dat mis. Kijk ook de trailer.
 • My Big Fat Greek Wedding 3 (8 november) Toula's vader Gus is overleden. Zijn laatste wens is dat de familie het dorp bezoekt waar hij is opgegroeid en de neven, nichten en vrienden ontmoet die hij achterliet. Terwijl Toula en Ian op zoek gaan kennissen van Gus voor een grote reünie, bloeit de liefde op tussen hun dochter Paris en de knappe Aristoteles, die ze oorspronkelijk niet zag zitten. Lees ook de recensie
 • Riceboy Sleeps (8 november) Het leven voor de Koreaanse alleenstaande moeder So-young is nooit gemakkelijk geweest. Ze werd weduwe nadat de liefde van haar leven, een voormalig soldaat die aan schizofrenie leed, zelfmoord pleegde. Ze vertrok naar Canada om een beter leven voor haar en haar jonge zoon op te bouwen. Helaas is het land van welvaart en integratie allesbehalve iets voor hen. Kijk ook de trailer.
 • Back on the Strip (9 november) Nadat hij de vrouw van zijn dromen heeft verloren, verhuist Merlin naar Las Vegas om als goochelaar aan de slag te gaan. Daar wordt hij ingehuurd als voorman in een revival van de 'Chocolate Chips', een act van beruchte zwarte mannelijke strippers. Onder leiding van Luther - nu blut en gebroken - zetten de oude, gedomesticeerde, uit vorm zijnde Chocolate Chips vroegere conflicten opzij en herenigen zich om het hotel te redden waar ze vroeger optraden. Kijk ook de trailer.
 • Bank of Dave (10 november) Dave Fishwick komt van de arbeidersklasse en is een selfmade miljonair. Hij vecht voor de oprichting van een lokale bank om de economie in Burnley een duw te geven. Hij krijgt hierdoor de elitaire financiële instanties uit Londen tegenover zich en hoopt de eerste bankvergunning in lange tijd af te dwingen. Dave schakelt de jonge advocaat Hugh in om zijn zaak in de rechtszaal te bepleiten. Kijk ook de trailer.
 • Down Low (13 november) De ongeremde masseur Cameron krijgt de erg onderdrukte Gary als nieuwe klant. Het is zijn taak om de miljonair een happy ending te geven. Gedurende het etmaal dat ze samen doorbrengen maken ze enkele levens kapot. Kijk ook de trailer.
 • Baby Blue (16 november) Een groep tieners stuit op het verhaal van de inmiddels dode seriemoordenaar Baby Blue. Ze besluiten dat hij het perfecte onderwerp is voor een VODcast. Maar als ze in het verleden van de seriemoordenaar beginnen te graven, ontdekken de tieners al snel dat zijn moorden nooit zijn gestopt en dat Baby Blue nog altijd slachtoffers weet op te eisen vanuit het graf. Kijk ook de trailer.
 • King of Killers (16 november) Marc Garan is lid van een internationale groep huurmoordenaars. Hij gaat naar Tokio voor een speciale missie die tien miljoen dollar oplevert als hij slaagt. Bij aankomst blijkt dat Marc niet de enige huurmoordenaar is en dat andere doorgewinterde vakgenoten zijn opgeroepen. De legendarische koning van de moordenaars, Jorg Drakos, legt uit dat ze bijeen zijn gekomen voor een competitie en dat ze hem moeten uitschakelen voor de geldprijs. Kijk ook de trailer.
 • Silent Night (16 november) Nell en Simon zijn een geprivilegieerd stel dat met hun drie zonen op het platteland wonen. Ze willen Kerstmis met enkele oude vrienden en hun gezinnen vieren. Tijdens het feest voeren ze conversaties over actuele thema's. Het belooft een bewogen avond te worden. Kijk ook de trailer.
 • Champions (19 november) Marcus Aldridge, een temperamentvolle minor-league basketbalcoach, wordt na een reeks verliezen ontslagen. Hij komt in de juridische problemen na een aanrijding met een politieauto. Op last van de rechtbank moet hij een taakstraf vervullen en coacht hij een basketbalteam dat bestaat uit spelers met een verstandelijke beperking. Kijk ook de trailer.
 • Small, Slow but Steady (22 november) De jonge professionele bokser Keiko werd slechthorend geboren. Haar boksschool is een tweede thuis voor haar, ondanks dat boksen ontzettend lastig blijft. Ze wint twee moeilijke gevechten, maar een angst begint zich meester van haar te maken. Haar grootste uitdaging is niet het volgende gevecht, maar om zichzelf te begrijpen en waarom ze bokst. Kijk ook de trailer.
 • The Swearing Jar (22 november) De muzikante en lerares Carey organiseert een verjaardagsfeest voor haar echtgenoot Simon. Het event confronteert haar met haar verleden. De evolutie van hun relatie alsmede de geboorte van hun kind wordt met behulp van muziek en herinneringen onthuld. Maar een leugen dreigt dit alles kapot te maken. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's