Recensie: Dark Harvest brengt horror met goed monster in stomzinnig verhaal

Recensie: Dark Harvest brengt horror met goed monster in stomzinnig verhaal
Van de makers van Black Mirror: Bandersnatch en 30 Days of Night

Film :

Vanaf 13 oktober is de film Dark Harvest te zien op Prime Video. Deze productie zou volgende week in de Nederlandse bioscopen verschijnen maar staat nu al op Prime Video. Geen goed teken op vrijdag de dertiende, maar gaan fans toch van deze horrorslasher genieten? Lees hier de filmrecensie van Dark Harvest.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Sawtooth Jack
Een klein en rustig stadje in het midwesten van de Verenigde Staten heeft een jaarlijks ritueel waarbij de mythische nachtmerrie Sawtooth Jack herrijst uit de maïsvelden en de tienerjongens van de stad uitdaagt tot een bloederige overlevingsstrijd.

Acteur Casey Likes (Richie Shepard) om de film 'Dark Harvest'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 57% | IMDb ★ 5,6

Deze film is gebaseerd op de gelijknamige horrorroman uit 2006 van schrijver Norman Partridge en geregisseerd door 30 Days of Night-regisseur David Slade. Deze Dark Harvest zou eigenlijk in 2022 in première gaan maar werd steeds weer uitgesteld. Nu staat het legendarische pompoenmonster op Prime Video en kan het bloederige oogstfeest beginnen. De film krijgt na 30 minuten een beetje vaart met een slachtpartij in maïsvelden onder een volle maan, en het monster ziet er in die specifieke scènes ook best goed uit. De cast maakt er het beste van met acteur Casey Likes in de hoofdrol, maar het dunne en ook domme verhaal maakt weinig indruk. Met een goed script had er meer in kunnen zitten. Twee sterren.

Cast
Naast Casey Likes (Spinning Gold) en Emyri Crutchfield (Vacation) zijn ook Jeremy Davies (The Black Phone) en Elizabeth Reaser (Twilight) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David Slade (Hard Candy).

Vanaf 13 oktober 2023 is de film Dark Harvest te zien op Prime Video. Genre: horror, drama, fantasie. Tijdsduur: 93 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's