Start van documentaireserie De Biecht van Joran woensdagavond op Videoland

Start van documentaireserie De Biecht van Joran woensdagavond op Videoland
Veroordeelde moordenaar bekent: Natalee Holloway vermoord op strand

Film :

Misdaadjournalist John van den Heuvel komt met een vierdelige misdaaddocumentaire op Videoland over een moordmysterie die de wereld en Nederland jarenlang bezig hield. Heeft Joran van de Sloot Natalie Holloway vermoord? Een deel van het antwoord wordt in geuren en kleuren verteld in de documentaireserie De Biecht van Joran, vanaf woensdagavond op Videoland.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Natalee Holloway
Streamingdienst Videoland maakte al eerder bekend dat misdaadjournalist John van den Heuvel het waarheidsgehalte van een uniek dagboek van Joran van der Sloot onderzoekt in de vierdelige serie De Biecht van Joran. De afgelopen twee jaar sprak John met Joran vanuit de gevangenis en al deze gesprekken zijn opgenomen. De eerste twee afleveringen van deze serie zijn vanaf woensdagavond te streamen bij Videoland.

Rechtzaak in Alabama
De kogel is door de kerk: Joran van der Sloot heeft achttien jaar na de verdwijning van Natalee Holloway tegenover de Amerikaanse justitie eindelijk toegegeven dat hij het Amerikaanse meisje in het jaar 2005 op het strand van Aruba vermoordde. Joran zit momenteel in de gevangenis in de Amerikaanse staat Alabama, in afwachting van een rechtszaak over het afpersen van de moeder van Holloway en fraude. De Amerikaanse opsporingsdienst FBI heeft de bekentenis de afgelopen maanden grondig onderzocht en acht de ’biecht’ van Joran geloofwaardig. Een test met een leugendetector, die Joran vorige week onderging, is volgens de FBI een belangrijke indicatie dat de Nederlander dit keer de waarheid spreekt.

Vanaf woensdagavond 18 oktober 2023 zijn de eerste twee afleveringen van De Biecht van Joran te streamen bij Videoland. Aflevering 3 en 4 volgen wekelijks op woensdag. Genre: documentaire, misdaad.

Actuele video's

Meer actuele video's