'Joran bekent moord op Natalee Holloway' (Hart van Nederland)

'Joran bekent moord op Natalee Holloway' (Hart van Nederland)

Woensdag 18 oktober 2023 om 12:20

Zal er woensdag dan eindelijk, na 18 jaar, duidelijkheid komen over wat er zich precies heeft afgespeeld tussen Joran van der Sloot en Natalee Holloway? Als we De Telegraaf mogen geloven wel: 'Joran heeft de moord bekend', schrijft die krant.

Deal met justitie?
'Joran zou bekennen vanwege een deal met justitie over een lagere straf', vertelt Hart van Nederland-presentator Wolter Klok naar aanleiding van dat artikel. Het nieuwsprogramma ging de straat op en vroeg de mensen wat ze van dit nieuws vinden.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

'Joran bekent moord op Natalee Holloway' (<em>Hart van Nederland</em>) Zal er woensdag dan eindelijk, na 18 jaar, duidelijkheid komen over wat er zich precies heeft afgespeeld tussen Joran van der Sloot en Natalee Holloway? Als we De Telegraaf mogen geloven wel: 'Joran heeft de moord bekend', schrijft die krant. Deal met justitie?'Joran zou bekennen vanwege een deal met justitie over een lagere straf', vertelt Hart van Nederland-presentator Wolter Klok naar aanleiding van dat artikel. Het nieuwsprogramma ging de straat op en vroeg de mensen wat ze van dit nieuws vinden. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook 'Joran van der Sloot gaat volgende week schuld bekennen in zaak-Holloway' (video) Bekijk deze video » ZIEN: documentaire De Biecht van Joran van John van den Heuvel vanaf woensdag op Videoland Bekijk deze video » Zoektocht vermiste Sam van Grondelle: politie te water bij IJhaven Amsterdam Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's