Misdaadprogramma Online criminelen ontmaskerd start maandag 23 oktober bij RTL 5

Misdaadprogramma Online criminelen ontmaskerd start maandag 23 oktober bij RTL 5
'Hunter' Marcel van de Ven in actie voor slachtoffers

Kijktip :

In dit nieuwe misdaadprogramma Online criminelen ontmaskerd komt Marcel van de Ven in actie voor slachtoffers van online criminaliteit. Dit misdaadprogramma is vanaf maandag 23 oktober te zien bij RTL 5.

Online criminelen ontmaskerd gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Slachtoffers cybercrime
Marcel en zijn team van crimespecialisten gaan op jacht om online misdadigers op te sporen. Ze komen op voor mensen die op internet - of social media - slachtoffer zijn geworden van oplichters, afpersers, online misbruikers en/of andere misdadigers. Met spannende undercoveracties, infiltraties en tactisch-, technisch en digitaal opsporingsonderzoek openen zij de jacht met als doel het ontmaskeren, confronteren en soms zelfs oppakken van deze online criminelen.

Marcel van de Ven
Je kent Marcel wellicht van het programma Hunted, waarin hij samen met zijn team experts op de vlucht geslagen kandidaten probeert op te sporen. Hij heeft veel ervaring als (undercover)politieman en hij werkte bij de Unit Specialistische operaties van de landelijke eenheid. Ook was hij politieonderhandelaar bij bijvoorbeeld gijzelingen, afpersingen en ontvoeringen.

Online criminelen ontmaskerd is vanaf maandag 23 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Online criminelen ontmaskerd terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's