Recensie: Old Dads blijft bij verzameling grappen zonder verhaallijn

Recensie: Old Dads blijft bij verzameling grappen zonder verhaallijn
Film van én met Bill Burr

Film :

Vanaf vrijdag 20 oktober staat de film Old Dads op Netflix. Voor het eerst maakt stand-up comedian en Hollywood's 'cameokoning' Bill Burr een speelfilm die helaas op weinig plekken echt verrassend is en niet verder komt dan een verzameling grappen. Lees hier de recensie van Old Dads.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Millenial als koper?
Jack en zijn twee beste vrienden worden op latere leeftijd vader. Ze besluiten daaropvolgend hun bedrijf te verkopen. De koper blijkt een millenial te zijn. Het drietal merkt weldra dat ze uit de pas lopen terwijl ze worstelen om door een veranderende wereld van cultuur, carrière en vaderschap te navigeren.

Bill Burr, Bobby Cannavale en Bokeem Woodbine in 'Old Dads'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 6,4

We kennen Bill Burr niet alleen als klassieke bijrollen en cameo-acteur - hij zat bijvoorbeeld in Breaking Bad, Star Wars-serie The Mandalorian en recent nog in Barry, maar natuurlijk ook als één van de meest grappige comedians die op dit moment werkzaam is. In zijn eigen film, die hij schrijft, regisseert en zelf de hoofdrol in speelt, komt die humor helaas wat minder tot zijn recht. Je kan zien dat Burr weinig hulp van ervaren rotten in deze hoek van Hollywood heeft gehad, want de film zit vol narratieve fouten en vooral de derde akte zit slecht en rommelig in elkaar. Natuurlijk heeft deze film wel een aantal leuke cameos in huis, want je bent niet voor niets de cameokoning van deze tijd. Als je iets goeds van Bill Burr wilt zien: op Netflix staan veel van zijn stand-up shows én de animatieserie F is for Family, die wel een goed verhaal in huis hebben. Zet deze film pas aan als je alles hebt gezien. 2 sterren.

Cast
Naast Bill Burr (The Front Runner), Bobby Cannavale (Ant-Man) en Bokeem Woodbine (Spider-Man: Homecoming) spelen ook Katie Aselton (Bombshell) en Miles Robbins (Blockers) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Bill Burr (The Mandalorian).

Vanaf 20 oktober 2023 is Old Dads te kijken op Netflix. Genre: komedie. Tijdsduur: 102 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's