Wortelboer en Van Rossem start donderdag op NPO 3: Maarten en Emma onderzoeken generatiekloof

Wortelboer en Van Rossem start donderdag op NPO 3: Maarten en Emma onderzoeken generatiekloof
Eerste aflevering draait om relaties

Kijktip :

Het gloednieuwe programma Wortelboer en Van Rossem is vanaf donderdag 26 oktober te zien op NPO 3. Emma Wortelboer en Maarten van Rossem gaan op onderzoek uit om meer inzicht te krijgen in hun generatiekloof.

Wortelboer en Van Rossem gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wat is veranderd?
Emma en Maarten schelen maar liefst een halve eeuw in leeftijd en daarom lijkt het volgens de historicus alsof ze allebei van een andere planeet komen. De twee nemen hun eigen generaties onder de loep en onderzoeken wat er is veranderd en wat hetzelfde is gebleven. Wortelboer en Van Rossem hebben het over hun eigen tijd op de middelbare school, en ze blikken terug op hoe ze vroeger woonden.

Emma en Maarten over trouwen en voorbehoedsmiddelen
In de eerste aflevering duiken Emma en Maarten in hun liefdesleven. Het is Emma's wens om ooit te trouwen, maar is dat nog wel van deze tijd? En hoe kwam Maarten in de jaren ‘50 aan zijn voorbehoedsmiddelen? Ieder aan hun eigen kant van een gapende generatiekloof, onderzoeken ze de verschillen en overeenkomst tussen vroeger en nu.

Wortelboer en Van Rossem is vanaf 26 oktober elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Wortelboer en Van Rossem terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's