Eerste beelden Wortelboer en Van Rossem: Emma en Maarten onderzoeken generatiekloof

Eerste beelden Wortelboer en Van Rossem: Emma en Maarten onderzoeken generatiekloof

Eerste beelden <em>Wortelboer en Van Rossem</em>: Emma en Maarten onderzoeken generatiekloof Bekijk in de video hierboven: Emma Wortelboer onthult zwangerschap op rode loper In het nieuwe programma Wortelboer en Van Rossem slaan Emma Wortelboer en Maarten van Rossem de handen ineen. De twee schelen maar liefst een halve eeuw in leeftijd en daarom lijkt het volgens de historicus alsof ze allebei van een andere planeet komen. In het programma doen ze uitgebreid onderzoek naar hun generatiekloof en dat levert bijzondere beelden op. Zo zie je dat ze heel anders denken over trouwen, paard en wagen en is Emma stomverbaasd dat Maarten zijn beste vriend nooit een knuffel geeft als ze elkaar zien… Bekijk de eerste beelden van Wortelboer en Van Rossem hieronder. Wortelboer en Van Rossem is vanaf 26 oktober elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Wortelboer en Van Rossem terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Emma Wortelboer heeft een tattoo als 'ticket voor het songfestival' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Emma Wortelboer onder vuur na uitspraken over Groningen: 'Ik vind Groningen een kutprovincie!' Bekijk deze video » Emma Wortelboer showt babybuik op rode loper Televizier-Ring Gala: 'Voel me super!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Wortelboer en Van Rossem: Emma en Maarten onderzoeken generatiekloof
Maandag 16 oktober 2023 om 15:53

Bekijk in de video hierboven: Emma Wortelboer onthult zwangerschap op rode loper

In het nieuwe programma Wortelboer en Van Rossem slaan Emma Wortelboer en Maarten van Rossem de handen ineen. De twee schelen maar liefst een halve eeuw in leeftijd en daarom lijkt het volgens de historicus alsof ze allebei van een andere planeet komen. In het programma doen ze uitgebreid onderzoek naar hun generatiekloof en dat levert bijzondere beelden op. Zo zie je dat ze heel anders denken over trouwen, paard en wagen en is Emma stomverbaasd dat Maarten zijn beste vriend nooit een knuffel geeft als ze elkaar zien…

Bekijk de eerste beelden van Wortelboer en Van Rossem hieronder.

Wortelboer en Van Rossem is vanaf 26 oktober elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Wortelboer en Van Rossem terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's