Fans van B&B Vol Liefde opgelet! Vanaf deze datum start spin-off Winter Vol Liefde op RTL 4

Fans van B&B Vol Liefde opgelet! Vanaf deze datum start spin-off Winter Vol Liefde op RTL 4
IJskoude editie met vijf nieuwe singles staan klaar!

Nieuws :

Maandag is de startdatum van Winter vol Liefde, de spin-off van B&B Vol Liefde, bekend gemaakt. Het kijkcijferkanon krijgt naast een zomerse editie nu ook een ijskoude variant, waarin vijf kersverse singles klaar staan om al hun lief en leed met ons te delen. Pak je agenda erbij: vanaf maandag 18 december 2023 is Winter Vol Liefde te zien op RTL 4.

Liefde in de sneeuw
Het programma Winter vol Liefde is gebaseerd op B&B Vol Liefde, waarin Nederlandse bed-and-breakfast-eigenaren die in het buitenland wonen op zoek gaan naar de liefde. In dit programma gaan Nederlandse vrijgezellen die geƫmigreerd zijn naar winterse gebieden op zoek naar liefde en geluk. Het derde seizoen van B&B Vol Liefde trok dagelijks tegen de 1 miljoen kijkers. Na dit grote succes is een vierde seizoen voor de zomereditie aangekondigd. Ook deze winterse editie krijgt gegarandeerd een tweede seizoen.

Noorwegen, Lapland en Zwitserland
In deze wintereditie doen vijf nieuwe singles mee. We trappen af met de 26-jarige Benjamin, die opzoek is naar een leuke en stoere man. Hij woont op 2000 meter hoogte in een groot skigebied in Zwitserland en neemt binnenkort een boetiekhotel over. Ook voor de spannende avonturen van de 29-jarige Saul reist de cameraploeg af naar Zwitserland, waar hij samen met zijn vijf broers een makelaarsbedrijf runt. De 55-jarige Marco woont in het prachtige Noorwegen, waar hij een boetiekhotel met tuin en kampvuurplaatsen heeft. De 43-jarige Guido vertoeft midden in de koude en ongerepte natuur van Zweeds Lapland en runt zijn eigen kampeerterrein. En hekkensluiter is er de 51-jarige Edith. Ze woont samen met haar 14-jarige zoon in het gezellige Tirol, waar ze een appartement verhuurt en een aantal glamping-chalets verkoopt.

De 51-jarige Edith uit Tirol in het programma 'Winter vol Liefde'

Het programma Winter Vol Liefde is vanaf 18 december te zien bij RTL 4. Genre: reality, romantiek. Een tweede seizoen is ook al aangekondigd.

Actuele video's

Meer actuele video's