Vanavond in B&B Vol Liefde houdt Olof eer aan zichzelf en vertrekt

Vanavond in B&B Vol Liefde houdt Olof eer aan zichzelf en vertrekt

Donderdag 24 augustus 2023 om 09:52

In RTL Boulevard zien we alvast hoe vanavond in B&B Vol Liefde de sympathieke Olof de eer aan zichzelf houdt en aankondigt dat hij vertrekt. En daar is niks mee, maar toch wel een beetje jammer dat de klik er niet is. Hoe reageert Marian op Olofs besluit?

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Vanavond in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> houdt Olof eer aan zichzelf en vertrekt In RTL Boulevard zien we alvast hoe vanavond in B&B Vol Liefde de sympathieke Olof de eer aan zichzelf houdt en aankondigt dat hij vertrekt. En daar is niks mee, maar toch wel een beetje jammer dat de klik er niet is. Hoe reageert Marian op Olofs besluit? Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is deze laatste week tot en met zondag 27 augustus om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: weggestuurde Alexandra wordt uitgerookt Bekijk deze video » Tom verlaat villa Marian: 'Er weer uitgeschopt, voor zoveelste keer' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde gemist? Thalia terug bij Leendert, tijd om te zoenen in de hottub Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in B&B Vol Liefde houdt Olof eer aan zichzelf en vertrekt

B&B vol liefde is deze laatste week tot en met zondag 27 augustus om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's