Serierecensie: What We Do in the Shadows seizoen 5 vindt zichzelf opnieuw uit

Serierecensie: What We Do in the Shadows seizoen 5 vindt zichzelf opnieuw uit
Focus op andere elementen in serie

Film :

Vanaf woensdag 25 oktober staat het vijfde seizoen van What We Do in the Shadows op Disney+. Als je al dacht dat de serie enigszins in een sleur geraakt was, dan neemt dit vijfde seizoen weer alle twijfels weg: door een klein nieuw paadje in te slaan zit er weer 'nieuw leven' in de serie. Lees hier de recensie van What We Do in the Shadows seizoen 5.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Ik ben ook een vampier"
De serie volgt drie vampieren die al honderden jaren kamergenoten zijn. Wat het doel is van Nandor, Laszlo en Nadja? Een complete wereldoverheersing door vampieren. In het vijfde seizoen is Guillermo ook een vampier aan het worden, maar gaat dat allemaal wel snel genoeg? En zijn de drie kamergenoten er wel blij mee of moet hij vrezen voor zijn leven?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 84% | IMDb ★ 8,6

Na het vierde seizoen waren er mensen die suggereerde dat het wel eens afgelopen kon zijn met What We Do in the Shadows, maar niets in minder waar: door zowel de focus lichtjes te verleggen én de look en feel lichtjes aan te passen en dichterbij het eerste seizoen te brengen blazen de makers weer een vlaag van nieuw leven in deze serie, die verder de vorm uit de vorige vier seizoenen - die juist nog lang niet is uitgewerkt - behoud. De vraag is: kan deze serie, net als de vampieren zelf, nog honderden jaren blijven bestaan? Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk nee, maar een zesde seizoen zien we in ieder geval wel komen. 4 sterren.

Cast
Kayvan Novak (Cruella), Matt Berry (Disenchantment), Natasia Demetriou (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) en Harvey Guillén (Blue Beetle) spelen de hoofdrollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Jermaine Clement (Flight of the Conchords).

Bron: FX/Disney

Vanaf 25 oktober 2023 is What We Do in the Shadows seizoen 5 te streamen op Disney+. Genre: komedie. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 25 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's