Formule 1 GP van Mexico live op tv en online: wanneer zie je de race?

Formule 1 GP van Mexico live op tv en online: wanneer zie je de race?
Blijft Verstappen zo oppermachtig?

Sport :

Het is inmiddels een heus Mexicaanse volksfeest geworden: het raceweekend op het circuit Hermanos Rodríguez. Het is één van de bestbezochte races van de kalender, zeker nu Sergio Perez meerijdt met het F1-circus. Vanaf vrijdag 27 oktober is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

Perez
In 2022 won Max Verstappen de race op het circuit en stond Sergio Perez voor de tweede keer op rij op het podium tijdens zijn thuisrace. Er is deze race alles aan gelegen voor Perez om weer op dat podium te komen en eigenlijk het liefst op het middelste podiumpje: de positie van de Mexicaan is namelijk helemaal niet zo onbesproken bij Red Bull.

Tijdschema GP van Mexico 2023

Vrijdag 27 oktober

  • 20.30 uur: vrije training 1
  • 0.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 28 oktober

  • 19.30 uur: vrije training 3
  • 23.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 29 oktober

  • 21.00 uur: race (samenvatting)

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Viaplay
Het seizoen 2023 wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Mexico is op zondag 29 oktober om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 27 oktober zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's