Nieuw op SkyShowtime: deze films en series stream je in december 2023

Nieuw op SkyShowtime: deze films en series stream je in december 2023
Met onder meer Fast X en Transformers: Rise of the Beasts

Film :

December is de laatste maand van het jaar: Sinterklaas, kerstfeest, oud en nieuw, lekker eten, koude temperaturen, sneeuw, open haarden, dekentjes op de bank en de streamingdiensten die hun beste titels uit de kast halen om ons de koude dagen door te helpen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in december 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Fast X (4 december)

Acteur Vin Diesel (Dom) en Daniela Melchior (Isabel) in de film 'Fast X'
In het tiende deel van de Fast & Furious franchise gaat het team de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist. In Fast Five uit het jaar 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro. Zij wisten niet dat de zoon van Reyes daar getuigen van was en zint op wraak. Kijk hier waar je Fast X kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Fast X.

Renfield (9 december)

SkyShowtime (film)

Nicolas Cage en Nicholas Hoult in 'Renfield'. Bron: Universal
Het verhaal gaat over R.M. Renfield. Hij is sinds eeuwen de handlanger van graaf Dracula. Tot hij besluit om in het hedendaagse New Orleans een nieuw leven te beginnen. Hij wordt hevig verliefd op de vurige agente Rebecca Quincy. Lees hier waar je Renfield kunt kijken.

Transformers: Rise of the Beasts (15 december)

Bron: Paramount
In de jaren 90 voegen de Maximals, Predacons en Terrorcons zich in de hevige strijd op aarde tussen de Autobots en de Decepticons. Noah is een doodgewone jongen uit Brooklyn die samen met de zeer ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt. Intussen nemen Optimus Prime en de Autobots het op tegen Scourge, een nieuwe aartsvijand die het op hun totale ondergang gemunt heeft. Lees hier waar je Transformers: Rise of the Beasts kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Transformers: Rise of the Beasts.

Lawmen: Bass Reeves (18 december)

SkyShowtime (serie, première)

Lawmen is een anthologieserie. Dit gedeelte van de serie gaat over Bass Reeves, volgens de Amerikaanse geschiedenisboeken de grootste held van het Wilde Westen. De serie volgt het meeslepende verhaal van Reeves en zijn reis van slavernij naar wetshandhaving als de eerste zwarte U.S. marshal ten westen van de Mississippi. Hoewel hij in de loop van zijn carrière meer dan 3000 bandieten arresteerde, woog de penning zwaar en worstelde hij met de morele en spirituele tol voor zijn geliefde gezin. Lees hier waar je vanaf 18 december Lawmen: Bass Reeves kunt streamen.

Frasier (22 december)

SkyShowtime (serie, finale)

Kelsey Grammer als Frasier in reboot 'Frasier'. Bron: Paramount
De nieuwe serie volgt Frasier Crane in het volgende hoofdstuk van zijn leven. In de serie keert Crane terug naar Boston, Massachusetts, met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties om aan te gaan en een paar oude dromen om eindelijk waar te maken. Bekijk hier waar je vanaf 3 november Frasier kunt streamen.

Verder op SkyShowtime

  • Special Ops: Lioness (11 december, serie, finale) Een speciale eenheid van undercoveragentes doet er alles aan om de wereld te beschermen. In het hart van het Midden-Oosten ondernemen drie agenten een gevaarlijke undercovermissie na de terroristische aanval van 9/11. Volg agent Joe in haar zoektocht naar een werk-privébalans als belangrijke schakel van de CIA in de oorlog tegen terrorisme. Lees ook onze recensie.
  • Smothered (18 december, serie, première) Sammy is een onafhankelijke jonge vrouw die
    helemaal klaar is met dating-apps. Tom is een man
    met een warm hart, maar ook een flinke rugzak. De twee ontmoeten elkaar en de vonk slaat over wanneer ze de longen uit hun lijf zingen tijdens karaoke. Nadat ze hebben besloten om een open relatie aan te gaan, wordt het steeds gecompliceerder door de groeiende gevoelens tussen beiden. Sammy ontdekt al snel dat er nog een andere vrouw in Toms leven is. Kijk ook de trailer.
  • Dreamland (26 december, serie, finale) De serie speelt zich af in de Britse badplaats Margate en is een donkere maar komische verkenning van de relaties tussen vrouwen van meerdere generaties. De oudste zus Trish is voor de derde keer zwanger en haar twee zussen Clare en Leila scharen zich samen met hun moeder en hun oma om haar heen. Maar wanneer hun andere zus, Mel, onverwacht weer in hun leven opduikt, dreigt
    haar terugkeer de hele familie te ontwrichten. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's