Serierecensie: Special Ops: Lioness is superspannende spionagethriller op SkyShowtime

Serierecensie: Special Ops: Lioness is superspannende spionagethriller op SkyShowtime
Harde actieserie over terrorismebestrijding door vrouwen

Film :

Vanaf 30 oktober is de serie Special Ops: Lioness te zien op SkyShowtime. De spionagethrillerserie is hoogst actueel gezien de huidige ellende in het Midden-Oosten. Maar zitten we te wachten op dit inkijkje in een - weliswaar fictieve - gevaarlijke undercovermissie? Lees hier onze serierecensie van Special Ops: Lioness.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Terrorisme
Een speciale eenheid van undercoveragentes doet er alles aan om de wereld te beschermen. In het hart van het Midden-Oosten ondernemen drie agenten een gevaarlijke undercovermissie na de terroristische aanval van 9/11. Volg agent Joe in haar zoektocht naar een werk-privébalans als belangrijke schakel van de CIA in de oorlog tegen terrorisme. Het Lioness-programma, geleid door Kaitlyn Meade en Byron Westfield, rekruteert Cruz om samen met Joe undercover te opereren onder de machthebbers van het staatsterrorisme.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 7,7

Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste aflevering van Special Ops: Lioness.

Deze uiterst spannende spionagethriller is wat ons betreft zeker het volgen waard. Lastige ethische keuzes, veel agressie en grof geweld zijn de belangrijke ingrediënten in deze serie, zoals te verwachten in een serie over de Amerikaanse bemoeienis in het midden-Oosten. De hoofdrollen zijn weggelegd voor twee actrices die elkaar met sterk acteerwerk goed tegenspel geven. Heftige scènes in het werkveld worden afgewisseld met heftige gebeurtenissen in hun privéleven. Special Ops: Lioness verveelt hierdoor geen enkel moment. Als deze actieserie in zijn geheel op SkyShowtime zou staan, zou je achter elkaar tot de laatste snik door blijven kijken is onze verwachting. Vier sterren.

Cast
Naast Zoë Saldaña (Avatar), Laysla De Oliveira (Locke & Key) en Nicole Kidman (Big Little Lies) spelen ook Dave Annabel (Heartbeat), LaMonica Garrett (Designated Survivor) en Jill Wagner (Braven) in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Taylor Sheridan (Yellowstone).

Vanaf 30 oktober is Special Ops: Lioness te zien op SkyShowtime. De seizoensfinale is te zien op 11 december 2023. Genre: actie, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's