Khalid & Sophie: de verkiezingen vanaf maandag met beide presentatoren op NPO 1

Khalid & Sophie: de verkiezingen vanaf maandag met beide presentatoren op NPO 1
Jeroen Pauw en Wouter de Winther schuiven regelmatig aan

Kijktip :

Khalid & Sophie wordt normaal door Khalid Kasem óf Sophie Hilbrand gepresenteerd. Maar vanaf maandag 13 november komt daar verandering in, want ze vormen de komende tijd samen een presentatieduo ter ere van de verkiezingen.

Khalid & Sophie gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Veel zwevende kiezers
De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan en vanaf maandag doen Khalid & Sophie verslag. Veel politici schuiven de komende tijd aan bij de talkshow aan tafel, al blijft er ook ruimte voor gesprekken over cultuur, sport en media. Raoul Heertje verpersoonlijkt elke dag de rol van de zwevende kiezer. Recent is namelijk gebleken dat zo’n 80 procent van de kiezers nog zweeft. Dit meldde EenVandaag eerder.

Jeroen Pauw schuift aan
Ook het politieke panel, bestaande uit Wouter de Winther, Jeroen Pauw en Natalie Righton, schuift meermaals aan en verslaggever Max Terpstra gaat het land in om in gesprek te gaan met de kiezers. Elke uitzending sluit af met muziek: het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest speelt dagelijks een nummer dat gerelateerd is aan het politieke nieuws.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1, Khalid & Sophie: de verkiezingen start maandag 13 november. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's