Blozende oortjes start woensdag op NPO 3: tieners praten openlijk over seksualiteit

Blozende oortjes start woensdag op NPO 3: tieners praten openlijk over seksualiteit
Van dickpics tot gender en verliefd worden

Kijktip :

Vanaf woensdag 15 november kun je op NPO 3 kijken naar Blozende oortjes. In dit BNNVARA-programma gaan tieners het gesprek met elkaar aan over seksualiteit in de breedste zin van het woord.

Blozende oortjes gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Ongefilterde gesprekken
Van zoenen tot dickpics, en van exposen tot consent: alles rondom seks en seksualiteit komt aan bod in de nieuwe documentaireserie Blozende Oortjes. Twintig tieners praten openhartig met elkaar over alles waar ze mee te maken krijgen tijdens hun seksuele ontwikkeling. Het zijn ongefilterde gesprekken over onder meer de eerste keer, gender, verliefd worden, grenzen aangeven, seksualiteit en alles wat daarbij komt kijken. Samen met regisseur Sophie Dros verkennen de tieners deze onderwerpen vanuit hun eigen perspectief.

Eerste zoen
Het lijkt erop dat de nieuwe generatie behoefte heeft aan een inclusievere, en vooral seks-positieve insteek. In zes prikkelende afleveringen van 15 minuten nemen zij de controle over hun eigen seksuele ontdekking en gaan voorbij aan schaamte en taboes. De eerste aflevering staat in het teken van de eerste zoen. Wanneer ben je er klaar voor? Wat is hét perfecte moment? Wat is consent, en hoe geef je dat aan? Leer grenzen stellen zonder ongemak.

Blozende oortjes is vanaf woensdag 15 november wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Blozende oortjes terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's