Nena praat tegen Thijs Römer in rechtszaal: "Als ik geen foto stuurde, blokkeerde jij me"

Nena praat tegen Thijs Römer in rechtszaal: "Als ik geen foto stuurde, blokkeerde jij me"

Nena praat tegen <em>Thijs Römer</em> in rechtszaal: &quot;Als ik geen foto stuurde, blokkeerde jij me&quot; Bekijk ook Thijs Römer in rechtbank: "Masturbatie tips en had hier geen erotisch gevoel bij" Bekijk deze video » Een van de slachtoffers, Nena, doet haar verhaal in de rechtbank in Assen tijdens de zaak tegen Thijs Römer. De acteur wordt beschuldigd voor drie online zedendelicten. Bekijk de beelden van een emotionele Nena in de video hierboven. Foto's sturenNena was destijds enorm fan van Thijs en verliefd op hem. De twee whatsappten veel met elkaar. "Als ik geen foto wilde sturen, dan blokkeerde jij mij", laat ze weten. "Dan raakte ik totaal ik paniek en dacht ik 'ik ben je kwijt.'" Masturberen"'Vinger jij jezelf wel eens?' vroeg jij aan mij", laat Nena weten. Het ging van kwaad tot erger. "Mijn seksualiteit is door jouw gevormd." Dit allemaal gebeurde tijdens de relatie met Katja Schuurman. Bekijk de Shownieuws-video met beelden vanuit de rechtszaal hierboven. Bekijk ook Thijs Römer dinsdag voor de rechter, zou hij het dan toch echt gedaan hebben? Bekijk deze video » Zien: rechtzaak Thijs Römer van start om seksueel grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video » Zien: Thijs Römer komt aan bij rechtbank in Assen tijdens zedenzaak Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 25 juli 2023 om 14:50

Een van de slachtoffers, Nena, doet haar verhaal in de rechtbank in Assen tijdens de zaak tegen Thijs Römer. De acteur wordt beschuldigd voor drie online zedendelicten. Bekijk de beelden van een emotionele Nena in de video hierboven.

Foto's sturen
Nena was destijds enorm fan van Thijs en verliefd op hem. De twee whatsappten veel met elkaar. "Als ik geen foto wilde sturen, dan blokkeerde jij mij", laat ze weten. "Dan raakte ik totaal ik paniek en dacht ik 'ik ben je kwijt.'"

Masturberen
"'Vinger jij jezelf wel eens?' vroeg jij aan mij", laat Nena weten. Het ging van kwaad tot erger. "Mijn seksualiteit is door jouw gevormd." Dit allemaal gebeurde tijdens de relatie met Katja Schuurman.

Bekijk de Shownieuws-video met beelden vanuit de rechtszaal hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's