Vandaag Inside verwelkomt woensdag 15 november een speciale gast: Geert Wilders

Vandaag Inside verwelkomt woensdag 15 november een speciale gast: Geert Wilders
Wordt het een gezellig of pittig gesprek?

Kijktip :

Woensdag 15 november zitten waarschijnlijk weer veel mensen klaar voor Vandaag Inside bij SBS6. Niet alleen om te horen van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zoal te melden hebben, er komt een bijzondere gast langs: Geert Wilders.

Vandaag Inside gemist? Bekijk elke dag de aflevering terug bij Gids.tv.

Wilders niet vaak in talkshows
Deze keer schuift Geert Wilders van de PVV aan bij de heren van Vandaag Inside. Dat is zeker bijzonder te noemen, want Wilders is niet vaak te gast in een talkshow. Daarbij maakt zijn beveiliging het ook niet makkelijk om eropuit te gaan, de politicus heeft al jaren te maken met ernstige bedreigingen. Uiteraard wil hij zo vlak voor de verkiezingen in deze talkshow nog even een goede indruk maken op de kiezers.

Meer politici bij Vandaag Inside
Het is zeker niet de eerste keer dat een politicus bij de mannen van Vandaag Inside aan tafel zit. Eerder durfden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge het aan om met de uitgesproken heren in gesprek te gaan. Ook Caroline van der Plas van BBB was al meerdere keren te gast.

Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21.35 uur te zien op SBS6, woensdag 15 november is Geert Wilders te gast. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's