Zien: Geert Wilders binnenkort te gast bij Vandaag Inside

Zien: Geert Wilders binnenkort te gast bij Vandaag Inside

Zien: Geert Wilders binnenkort te gast bij <em>Vandaag Inside</em> Niemand minder dan Geert Wilders is op 15 november, een week voor de Tweede Kamerverkiezingen, te gast bij de heren van Vandaag Inside. Dat maakte de politicus vrijdag bekend op X. Bekijk het fragment waarin Johan Derksen het optreden van Caroline van der Plas in de Tweede Kamer bekritiseert hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: Johan Derksen & Jort Kelder pakken Caroline van der Plas hard aan Bekijk deze video » Vandaag Inside staat stil bij laatste werkdag Marco Louwerens/directeurtje/Sinterklaas: "Koekkoek!" Bekijk deze video » Wilfred Genee over mogelijk pensioen Johan Derksen: 'Aan alles komt een eind' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Geert Wilders binnenkort te gast bij Vandaag Inside

Niemand minder dan Geert Wilders is op 15 november, een week voor de Tweede Kamerverkiezingen, te gast bij de heren van Vandaag Inside. Dat maakte de politicus vrijdag bekend op X.

Bekijk het fragment waarin Johan Derksen het optreden van Caroline van der Plas in de Tweede Kamer bekritiseert hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV