Geert Wilders bij Shownieuws: 'Slapen is mijn grootste hobby' (video)

Geert Wilders bij Shownieuws: 'Slapen is mijn grootste hobby' (video)

Woensdag 8 november 2023 om 09:31

Aan een serieuze talkshowtafel zullen we Geert Wilders niet snel vinden, maar om wat snelle kiezers te trekken in campagnetijd maakt de extreemrechtse politicus graag een uitzondering voor Shownieuws.

Geert Wilders bij <em>Shownieuws</em>: 'Slapen is mijn grootste hobby' (video) Aan een serieuze talkshowtafel zullen we Geert Wilders niet snel vinden, maar om wat snelle kiezers te trekken in campagnetijd maakt de extreemrechtse politicus graag een uitzondering voor Shownieuws. SlapenAl snel wordt het item de diepte in getrokken met Geerts grootste hobby, zoals hij zelf zegt: slapen. Alles zodat het maar niet over het onhaalbare verkiezingsprogramma gaat. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Geert Wilders binnenkort te gast bij Vandaag Inside Bekijk deze video » Geert Wilders: 'In de zee in Thailand zwemt mijn beveiliging met me mee' Bekijk deze video » Pieter Omtzigt schuift niet aan bij Vandaag Inside maar doet tegenvoorstel Bekijk deze video »
Entertainment :

Slapen
Al snel wordt het item de diepte in getrokken met Geerts grootste hobby, zoals hij zelf zegt: slapen. Alles zodat het maar niet over het onhaalbare verkiezingsprogramma gaat.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's