Draadstaal Verkiezingsspecial is vrijdag 17 november te zien op NPO 1

Draadstaal Verkiezingsspecial is vrijdag 17 november te zien op NPO 1
Fred en Ria geven stemadvies

Kijktip :

Vrijdag 17 november kun je een avondje genieten van een bijzondere uitzending van Draadstaal. Je kunt niet om tv-uitzendingen rond de verkiezingen heen en ook de heren van het satirische programma richten zich in deze special op de politiek.

Draadstaal gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijzondere politici
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven kruipen voor deze uitzending in de huid van onbekende Nederlanders en bijzondere politici. Zo geven ze een stem aan alle Nederlanders die zich met een welhaast bovenmenselijke inspanning door de asiel-, gezondheids-, stikstof-, klimaat-, criminaliteit-, toeslagen-, en andere crises proberen heen te slaan.

Scherm-slash-weerman
Deze Draadstaal-special brengt een stukje satirische bestaanszekerheid in verkiezingstijd voor iedereen. Met onder meer: stemadvies van Fred en Ria, de scherm-slash-weerman, interviews van de man op straat (the man on the street) en confronterende gesprekken met politici van allerlei pluimage.

De Draadstaal verkiezingsspecial is vrijdag 17 november om 21.55 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Draadstaal terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's