Landelijke intocht Sinterklaas zaterdag 18 november live te volgen op NPO 3 en Gids.tv

Landelijke intocht Sinterklaas zaterdag 18 november live te volgen op NPO 3 en Gids.tv
Sint en Pieten per stoomboot naar Gorinchem

Kijktip :

Veel kinderen wachten er al bijna een jaar op en zaterdag 18 november 2023 is het weer zover: de landelijke intocht van Sinterklaas! Waar en wanneer kun je zien hoe Sinterklaas en zijn Pieten in Nederland aankomen?

Sint arriveert in Gorinchem
5 December is inmiddels een grote feestdag in Nederland, maar wil deze pakjesavond goed slagen dan moet Sinterklaas natuurlijk wel naar ons land komen om de cadeautjes langs te brengen bij alle kinderen. Of de grote overtocht vanuit Spanje goed verloopt kun je ook dit jaar volgen in het Sinterklaasjournaal. Deze keer arriveert de Sint per stoomboot in Gorinchem (Zuid-Holland).

Dieuwertje Blok
De NTR doet zoals elk jaar vanaf 12.00 uur op NPO Zapp (NPO 3) verslag. Dieuwertje Blok presenteert de uitzending vanuit Gorinchem, gesteund door vaste verslaggevers Jeroen Kramer en Rachel Rosier. Het is de grote vraag of de intocht dit jaar wel eens van een leien dakje gaat, maar die kans is erg klein. Ieder jaar stuiten met name de Pieten op allerlei problemen en dat zal dit jaar niet anders zijn…

De landelijke intocht van Sinterklaas is zaterdag 18 november vanaf 12.00 uur LIVE te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de intocht van Sinterklaas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's