MAX Muziekspecial Ode aan de Zangeres Zonder Naam zondag te zien op NPO 1

MAX Muziekspecial Ode aan de Zangeres Zonder Naam zondag te zien op NPO 1
Met o.a. Dave von Raven, Ellen ten Damme en John de Bever

Kijktip :

Zondag 19 november staat er een bijzondere MAX Muziekspecial op het programma: Ode aan de Zangeres Zonder Naam. Op maandag 23 oktober was het vijfentwintig jaar geleden dat Mary Servaes, de echte naam van de Zangeres Zonder Naam, op 79-jarige leeftijd overleed.

Ode aan de Zangeres Zonder Naam gemist? Kijk de hele aflevering terug via Gids.tv.

Koningin van het levenslied
Onder anderen Dave von Raven, Ellen ten Damme, Imca Marina, Jacques Herb en John de Bever brengen in Paradiso een eerbetoon aan de koningin van het levenslied. De Zangeres Zonder Naam scoorde talloze hits, zoals Mexico, ’t Was aan de Costa del Sol en Ach Vaderlief.

Paradiso
Mexico is een van haar grootste successen: het lied wordt nog steeds luidkeels meegezongen door jong en oud. Ook Astrid Nijgh, Davey Bindervoet, Mieke Stemerdink, Mieke Gijs & Bandit, Guido Belcanto en Het Zwanenkoor verzorgen een optreden in poptempel Paradiso in Amsterdam, waar de legendarische live-versie van haar hit Mexico werd opgenomen.

De MAX Muziekspecial: Ode aan de Zangeres Zonder Naam is zondag 19 november om 18.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt Ode aan de Zangeres Zonder Naam terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's