Jamai Loman over muzikale theatershow Elton John: 'Bijzondere betekenis voor mij'

Jamai Loman over muzikale theatershow Elton John: 'Bijzondere betekenis voor mij'

Donderdag 12 oktober 2023 om 13:07

Dit theaterseizoen gaat een droom in vervulling voor Jamai. Samen met zijn live-band en piano zal Jamai de theaters in Nederland en België bezoeken om een eerbetoon te brengen aan zijn muzikale idool, Elton John.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jamai Loman</em> over muzikale theatershow <em>Elton John</em>: 'Bijzondere betekenis voor mij' Dit theaterseizoen gaat een droom in vervulling voor Jamai. Samen met zijn live-band en piano zal Jamai de theaters in Nederland en België bezoeken om een eerbetoon te brengen aan zijn muzikale idool, Elton John. Tekst gaat verder onder de video. JubileumshowOmdat Jamai inmiddels twintig jaar geleden Idols won, wordt dit een jubileumshow met een gouden randje. Alle top hits passeren de revue, van 'I'm Still Standing' en 'Cold Heart' tot 'Saturday', 'Rocket Man', en zelfs een terugblik naar 'The Lion King' en 'Yellow Brick Road'. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook HLF8: Jamai betovert het publiek met een cover van Geef Mij Nu Je Angst (video) Bekijk deze video » Buddy en Jamai over succes Holland's Got Talent: 'Chemie tussen onze juryleden' Bekijk deze video »
Entertainment :

Jubileumshow
Omdat Jamai inmiddels twintig jaar geleden Idols won, wordt dit een jubileumshow met een gouden randje. Alle top hits passeren de revue, van 'I'm Still Standing' en 'Cold Heart' tot 'Saturday', 'Rocket Man', en zelfs een terugblik naar 'The Lion King' en 'Yellow Brick Road'.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's