Nieuw op Disney+: deze films en series stream je in januari 2024

Nieuw op Disney+: deze films en series stream je in januari 2024
Met onder meer Echo en The Creator

Film :

Een nieuwe filmjaar, nieuwe kansen. In januari is het weer tijd voor de streamingdiensten, de bioscopen en de filmmakers om het jaar lekker te starten. En jij als kijker zit met je dekentje op de bank te genieten. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in januari 2024.

3 kijktips van Gids.tv

Echo (10 januari)

Disney+ (serie, bingen)

Vincent D'Onofrio als Kingpin samen met de jonge Maya in 'Echo'. Bron: Disney
Maya Lopez, ook bekend als Echo, zit emotioneel in de knoop. Ze worstelt met opgekropte gevoelens, onzekerheid en woede, en weet niet hoe ze hiermee om moet gaan. Haar harde houding in New York City blijft haar achtervolgen, zelfs in haar geboortestad. Om verder te kunnen moet ze haar verleden accepteren, zich opnieuw verbinden met haar Indiaanse roots en het belang van familie en gemeenschap erkennen. Bekijk hier waar je vanaf 10 januari Echo kunt streamen.

The Creator (17 januari)

Disney+ (film)

John David Washington in 'The Creator'. Bron: 20th Century Studios
Te midden van een hevige toekomstige oorlog tussen het menselijk ras en de krachten van kunstmatige intelligentie, wordt Joshua, een ex-agent van de speciale strijdkrachten die rouwt om de verdwijning van zijn vrouw, gerekruteerd om de 'Creator' op te sporen en te doden. De ongrijpbare architect van geavanceerde AI heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om de oorlog te beëindigen - en de mensheid zelf. Lees hier waar je The Creator kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Creator.

Cristóbal Balenciaga (19 januari)

Disney+ (serie, bingen)

De serie begint wanneer de ontwerper zijn eerste Parijse Haute Couture-collectie presenteert in 1937. Hij laat een succesvolle carrière achter in zijn ateliers in Madrid en San Sebastian, waar hij de Spaanse elite en aristocratie kleedde. De ontwerpen die in Spanje de trend hadden gezet, werken echter niet helemaal in het verfijnde mode-imperium dat Parijs is geworden, waar Chanel, Dior en Givenchy de maatstaf zijn voor Haute Couture. Bekijk hier waar je vanaf 19 januari Cristóbal Balenciaga kunt streamen.

Verder op Disney+

  • Percy Jackson & The Olympians, S1 (31 januari, serie, finale) De serie vertelt het verhaal van de 12-jarige moderne halfgod Percy Jackson, die net in het reine komt met zijn pas ontdekte bovennatuurlijke krachten. Wanneer de hemelgod Zeus hem ervan beschuldigt zijn meesterbliksemschicht te hebben gestolen moet Percy door Amerika trekken om het te vinden en de orde in Olympus te herstellen. Kijk ook de trailer.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's