Waar is de uitvaart van Cilly Dartell in De Duif in Amsterdam te zien?

Waar is de uitvaart van Cilly Dartell in De Duif in Amsterdam te zien?
Onder andere Albert Verlinde zal woensdag een toespraak houden

Nieuws :

Woensdag 13 december wordt er door familie en vrienden afscheid genomen van presentatrice Cilly Dartell, die op 6 december overleed aan de gevolgen van kanker. De uitvaart, die plaats zal vinden in Amsterdam en die voor iedereen toegankelijk is, zal ook live te volgen zijn via de deze livestream.

Albert Verlinde houdt toespraak
De plechtigheid rondom de geliefde Dartell, die een enorme familie achterlaat, zal ongetwijfeld door veel mensen uit het vak bijgewoond worden. Shownieuws-gezichten Bart Ettekoven en Patty Brard lieten eerder al weten aanwezig te zullen zijn en maandagavond vertelde Albert Verlinde in Vandaag Inside dat hij een toespraak voor zijn goede vriendin zal houden. Daarnaast zullen Cilly's voormalige collega's van Hart van Nederland, zoals bijvoorbeeld Selma van Dijk en Gallyon van Vessem, ook ongetwijfeld hun laatste eer komen bewijzen.

Bloem
De uitvaart in De Duif begint om 10:30 uur en aanwezigen wordt gevraagd om één enkele onverpakte bloem mee te nemen: 'die u aan Cilly kunt meegeven als zij woensdagmiddag met de boot afvaart naar haar laatste rustplaats.'

Het afscheid van Cilly Dartell is woensdag 13 december vanaf 10:30 uur live te volgen via deze livestream van De Duif.

Actuele video's

Meer actuele video's