3FM Serious Request 2023 start 17 december: zo volg je alles online en op tv

3FM Serious Request 2023 start 17 december: zo volg je alles online en op tv
Actie dit jaar voor Stichting ALS Nederland

Kijktip :

Het einde van 2023 nadert en dat betekent dat de actie 3FM Serious Request 2023 weer van start gaat. Dit jaar komt Nederland in actie voor Stichting ALS Nederland. Je kunt de hele actie op tv en online volgen, Gids.tv heeft het overzicht.

DJ's in Glazen Huis
In de week voor Kerst van 17 t/m 24 december gaan er weer drie dj’s het Glazen Huis in, deze keer zijn dat Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman. Het Glazen Huis staat dit jaar op de Grote Markt in Nijmegen. Vanuit dit epicentrum gaan ze zich dag en nacht inzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien in ruil voor donaties.

Volg alles rond Serious Request via Gids.tv.

Serious Request op tv
De Serious Request actie is ook dit jaar 24 uur per dag live te volgen via de radio, NPO 1 extra en NPO Start. Op televisie kun je de updates bekijken bij NPO 1 en dagelijkse programma’s op NPO 3 zoals Serious Christmas. De opening van het Glazen Huis zie je zondag 17 december om 19.40 uur op NPO 3. Houd onze tv-gids van NPO 1 en onze tv-gids van NPO 3 in de gaten.

Serious Request online
Je kunt Serious Request ook 24/7 online volgen. Dat is mogelijk via 3fm.nl en alle sociale kanalen van de radiozender. Je kunt ook de livestream bij Gids.tv bekijken, die vanaf de start op 17 december tot het einde van het evenement beschikbaar is.

Gasten
Tijdens Serious Request zullen allerlei (muzikale) gasten aanschuiven bij de DJ's, niet alleen om ze wakker te houden maar ook om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk Nederlanders geld geven voor het goede doel. Meer dan 40 artiesten uit binnen- en buitenland treden op bij het Glazen Huis in Nijmegen, waaronder Tom Odell, Meau, S10, Chef’Special, Only The Poets, Kraantje Pappie, René Froger, Kris Kross Amsterdam en Eelke Kleijn.

Serious Request 2023 is van zondag 17 tot en met zondag 24 december te zien, je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request.

Actuele video's

Meer actuele video's