Vanaf deze datum in 2024 is Flikken Maastricht weer te zien op NPO 1

Vanaf deze datum in 2024 is Flikken Maastricht weer te zien op NPO 1
Gaat Eva het Wolfs vergeven?

Nieuws :

We zijn inmiddels al achttien seizoenen onderweg, maar Floris Wolfs en Eva van Dongen zijn nog altijd zeer populair. Voorlopig zal er dus nog geen einde komen aan de avonturen van het politiekorps in Maastricht. Vanaf vrijdag 2 februari 2024 is het achttiende seizoen van de serie weer te zien bij de AVROTROS op NPO 1.

Wat heb je gemist?
In het zeventiende seizoen van de serie kwamen veel zaken uit het 'echte leven' aan bod. Marion kreeg te maken met de vreselijke gevolgen van het ontwikkelen van PTSS. Ook de belaging van hulpdiensten, de uitdagingen van de LHBT+ gemeenschap en huiselijk geweld komen voorbij.

Lees hier onze serierecensie van Flikken Maastricht seizoen 17.

Cliffhanger
De cliffhanger van de finale van het zeventiende seizoen ging over de broer van Eva, Maurice. Hij werd geraakt door kogels die ogenschijnlijk uit het wapen van Eva's collega Floris Wolfs lijken te komen. Gaat Eva dat Wolfs vergeven? Dat zal het tweede seizoen moeten uitwijzen.

Flikken Maastricht seizoen 18 is vanaf 2 februari elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt Flikken Maastricht terugkijken via NPO Start en NLZiet. Je kunt met een NPO Plus-abonnement ook een week vooruit kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's