Serierecensie: Sleepers seizoen 2 blijft bloedstollende misdaadserie met verslavingsfactor tien

Serierecensie: Sleepers seizoen 2 blijft bloedstollende misdaadserie met verslavingsfactor tien
Met Robert de Hoog en Teun Kuilboer

Film :

Vanaf vrijdag 15 december is de eerste aflevering van Sleepers seizoen 2 te zien op Videoland. Het tweede seizoen van de grimmige misdaadserie Sleepers wordt niet in een keer op streamingdienst Videoland gezet, maar krijgt iedere week een nieuwe aflevering. Wij vinden dat slecht nieuws, want bij het zien van de eerste aflevering ben je direct weer verslaafd aan deze topserie met acteur Robert de Hoog als de corrupte rechercheur Martin Oudkerk. Lees hier de serierecensie van Sleepers seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Voor je familie doe je ALLES"
De wereld van Martin staat op instorten wanneer zijn vrouw Noura achter zijn ware identiteit dreigt te komen. Zijn moeder Ans staat op het punt van oorlog met een internationale criminele organisatie en dwingt Martin en Willem haar te helpen. Ondertussen begint men bij de politie ook te twijfelen aan de integriteit van Martin. Voor wie kiest Martin? Zijn familie of kan hij toch niet ontsnappen uit de klauwen van de onderwereld?

Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7,8

Deze beoordeling gaat over de eerste aflevering van Sleepers seizoen 2.

Gelijk bij de eerste tien minuten wordt de toon weer gezet en gaat deze snoeiharde misdaadserie op dezelfde voet verder. En dat is alleen maar goed nieuws. Het is nog te snel om op basis van één aflevering al te zeggen dat het hele seizoen geweldig is, maar na het eerste seizoen, dat uitkwam in 2022, hebben we er vertrouwen in dat het team achter Sleepers ook van deze acht afleveringen een succes zullen maken. Hoofdpersonage Martin (gespeeld door Robert de Hoog) staat met zijn gezin op de rand van de afgrond en de lijken stapelen zich nog harder op. Ook zijn de woede-uitbarstingen van Willem (gespeeld door Teun Kuilboer een feest om naar te kijken in deze uiterst gruwelijke maar uitstekende misdaadserie. Wij willen alleen maar meer en hopen vurig dat een seizoen drie ook aanstaande is. Vier sterren.

Cast
Naast Robert de Hoog (Baantjer: Het Begin) en Teun Kuilboer (Schone Handen) zijn ook Maryam Hassouni (Meskina), Rifka Lodeizen (Judas), Lineke Rijxman (Flikken Maastricht), Hans Dagelet (Familie Kruys), Nazmiye Oral (Undercover) en Julmar Simons (Vechtershart) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Aaron van Valen en Max Porcelijn.

Vanaf 15 december is het tweede seizoen van Sleepers te zien op Videoland. Deze serie bevat acht afleveringen van ongeveer 45 minuten. De eerste aflevering is nu beschikbaar en elke vrijdag volgen er meer tot aan de seizoensfinale op vrijdag 2 februari. Genre: misdaad, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's