Vanaf deze datum is de Videoland-serie Máxima te streamen

Vanaf deze datum is de Videoland-serie Máxima te streamen
Nieuwe zesdelige dramaserie

Film :

Het is dan bijna zover: de Nederlandse versie van The Crown over het leven en de liefde van Máxima Zorreguieta komt zeer binnenkort al naar de streamingdienst Videoland. Vanaf zaterdag 20 april is de serie Maxima te streamen.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Het verhaal
De serie start bij de ontmoeting tussen Máxima en prins Willem-Alexander in Sevilla in het jaar 1999. Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. Wanneer Willem-Alexander haar ten huwelijk vraagt haalt het verleden haar in als er een verhitte discussie losbarst over haar vaders politieke carrière in het Videla regime. Het hangt als een sluier over het liefdesverhaal heen.

De tekst gaat verder onder deze video's

Nieuwe rollen
Naast de al eerder aangekondigde rollen van de Argentijnse actrice Delfina Chaves als Mámixa en (de onvermijdelijke) Martijn Lakemeijer als kroonprins Willem-Alexander is nu bekend gemaakt dat ook Ivan Lapadula als ex-vriend Tiziano en Valeria Alonso en Daniel Freire als de ouders van Máxima zijn gecast. Krezip zal een origineel nummer schrijven voor de serie.

De zesdelige dramaserie Máxima is vanaf 20 april te streamen bij Videoland. Vanaf dan verschijnt elke zaterdag een nieuwe aflevering tot aan de seizoensfinale op zaterdag 25 mei. Genre: kostuum, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's