Actiefilm No Time To Die met James Bond zie je op 24 december (Kerstavond) op RTL 7

Actiefilm No Time To Die met James Bond zie je op 24 december (Kerstavond) op RTL 7
Acteur Daniel Craig doet het nog één keer

Film :

Acteur Daniel Craig vond dat hij het 007-stokje door moest geven als hij te oud zou worden voor de levensgevaarlijke stunts en alle actie rondom zijn personage. Tijdens de opnames van Spectre uit 2015 raakte hij gewond tijdens het opnemen van een stunt, dus was de koek wel op. Hij maakte er nog eentje: de 25ste Bondfilm No Time To Die is op Kerstavond te zien RTL 7.

Het verhaal
James Bond heeft zijn turbulente leven als geheim agent 007 achter zich gelaten en leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt verstoord wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Acteur Rami Malek (schurk Lyutsifer Safin) in de film 'No Time To Die'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,3

De 25e Bondfilm No Time to Die uit het jaar 2021 is de meest succesvolle Bond-film aller tijden in Nederland met voor de laatste keer Daniel Craig in de hoofdrol. Helaas zal acteur Rami Malek als de kille Lyutsifer Safin niet de boeken in gaan als een van de beste Bondschurken aller tijden. Door de ijzersterke vrouwelijke bijrollen, ouderwets goede actie en een beeldschoon titelnummer van Billie Eilish valt er toch veel te genieten. En Craig krijgt een groots en waardig, maar ook een emotioneel afscheid.

Cast
Naast Daniel Craig (Skyfall) en Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zijn ook Ana de Armas (Blade Runner 2049), Ralph Fiennes (The English Patient), Christoph Waltz (The French Dispatch), Léa Seydoux (Spectre) en Ben Whishaw (Surge) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (True Detective).

De film No Time To Die is op zondag 24 december 2023 om 22.40 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, misdaad, thriller. Tijdsduur: 163 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's