Francis naar Lourdes is vanaf maandag 25 december te zien op NPO 2

Francis naar Lourdes is vanaf maandag 25 december te zien op NPO 2
Operazangeres bezoekt Maria

Kijktip :

Francis van Broekhuizen gaat niet alleen als operazangeres door het leven, ze heeft nu ook haar eigen documentaireserie. Francis naar Lourdes is vanaf maandag 25 december te zien op NPO 1.

Maria
In deze documentaireserie reist Francis als vrijwilliger naar het grote Maria bedevaartsoord in Frankrijk: Lourdes. Ze gaat aan het werk als vrijwilliger, gaat in gesprek met pelgrims en brengt een bezoek aan Maria in de grot. Wat betekent Maria voor haar en hoe zit het met het heilige Lourdeswater?

Achttien keer Lourdes
Het is zeker niet de eerste keer dat Francis naar Lourdes gaat, ze is al achttien keer als vrijwilliger mee geweest met pelgrimsreizen naar deze unieke plek in de Pyreneeën. In de serie heeft Francis als vrijwilliger de taak om mindervalide mensen te begeleiden. Er ontstaan bijzondere gesprekken, waaronder met de spastische Reinier die vertelt wat Lourdes betekent voor mensen als hij: “In Lourdes voel ik minder mijn beperkingen.”

Francis naar Lourdes is van maandag 25 december tot en met woensdag 27 december om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt Francis naar Lourdes terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's