Wanneer kun je de Kersttoespraak 2023 van koning Willem-Alexander live op tv en online volgen?

Wanneer kun je de Kersttoespraak 2023 van koning Willem-Alexander live op tv en online volgen?
Koning spreekt volk toe op Eerste Kerstdag

Kijktip :

Koning Willem-Alexander geeft ook dit jaar geheel volgens traditie een Kersttoespraak. De vorst zal het Nederlandse volk fijne feestdagen toewensen en iedereen kort toespreken. De Kersttoespraak is op maandag 25 december weer op verschillende manieren te volgen, Gids.tv biedt een overzicht.

Kersttoespraak van koning Willem-Alexander gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Hoelaat en waar op televisie?
De Kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op Eerste Kerstdag, maandag 25 december vanaf 13.00 uur live te zien op de volgende tv-zenders:

  • NPO 1
  • NPO 2 (met gebarentolk)
  • RTL 4
  • SBS6

Kersttoespraak online volgen
Ben je op pad tijdens de Kerstdagen en volg je de Kersttoespraak van de koning liever online? Dan kun je ook terecht op Gids.tv voor een livestream van de Kersttoespraak. Koning Willem-Alexander spreekt het volk toe vanuit de Witte Eetzaal in Huis ten Bosch. Hij zal wellicht weer kort ingaan op de situatie van Nederland op dit moment, en mogelijk praat hij ook over wat er internationaal allemaal aan de hand is zoals de oorlog tussen Israël en Gaza.

De Kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op maandag 25 december om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NPO 2, RTL 4, SBS6 en online op de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's