Waar en wanneer is de Staatsloterij uitslag van 2023 te zien?

Waar en wanneer is de Staatsloterij uitslag van 2023 te zien?
Ga jij met een mooi zakcentje het nieuwe jaar in?

Nieuws :

Op Oudejaarsavond is het tijd voor oliebollen, champagne, het einde van de Top 2000 en de Oudjaarsconference. Maar veel mensen willen rond de jaarwisseling na het proosten ook zeker even de uitslagen van de loterijen checken. Waar en wanneer kun je zien of je een prijs hebt gewonnen bij de Staatsloterij? Gids.tv heeft het overzicht.

Lees hier ook waar je de uitslag van de Postcode Loterij kunt kijken en checken.

Uitslag Staatsloterij
De officiƫle oudejaarstrekking vindt plaats op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. De Staatsloterij uitslag wordt zondag 31 december 2023 om 23.59 uur bekend, precies tijdens de jaarwisseling en als iedereen champagne knalt. Je kunt vanaf dat moment de uitslag van de oudejaarstrekking vinden op de website van de Staatloterij of via de app van de Staatsloterij. Hier kun je checken of je lotnummer in de prijzen is gevallen, al heeft de website doorgaans in het begin wat problemen vanwege de drukte.

De tekst gaat verder onder deze video's

Ik Hou van Holland?
Vorig jaar werd de winnaar van de hoofdprijs nog bekend gemaakt in de oudejaarsspecial van Ik hou van Holland, maar dit jaar is de special al eerder op de avond te zien. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Staatsloterij wel onderdeel uitmaken van de show. Dit jaar zullen het B&B vol liefde-duo Paul en Debbie, presentatoren Jurre Geluk, Paul de Leeuw en Noa Vahle en actrice Gaia Aikman aansluiten bij teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk en spelleider Linda de Mol.

De Ik hou van Holland: oudejaarsspecial is zaterdag 31 december om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de Ik hou van Holland: oudejaarsspecial terugkijken via KIJK.nl en Gids.tv.

De redactie van Gids.tv wenst u een geweldig 2024! Ook volgend kalenderjaar zal de redactie van Gids.tv je weer voorzien van de beste kijktips, de meest hilarische fragmenten en de mooiste momenten.

Actuele video's

Meer actuele video's