Waar en wanneer is de Postcode Loterij uitslag in 2023 te zien?

Waar en wanneer is de Postcode Loterij uitslag in 2023 te zien?
All Against 1 komt met speciale aflevering

Nieuws :

Om fris en fruitig het jaar 2024 in te stappen, kan een kleine geldprijs natuurlijk een welkome meevaller zijn. Als je meedoet aan de Postcode Loterij kan je dat op 1 januari zomaar eens overkomen. Waar kan je het overzicht van de Postcode Loterij Uitslagen vinden? Gids.tv heeft het overzicht.

Lees ook waar en wanneer je de Staatsloterij uitslagen kunt kijken.

Prijzen uitdelen
De Postcode Loterij deelt rond Oud en Nieuw weer allerlei geldprijzen uit, dus voor iedereen die meespeelt is het verstandig om de uitslag goed in de gaten te houden. Rond de jaarwisseling worden miljoenen euro’s weggegeven en daarbij worden nog meer prijzen uitgedeeld. En dat kun je allemaal volgen op televisie bij RTL 4. Natuurlijk zijn alle uitslagen ook te vinden op de website van de Postcode Loterij.

De uitslagen van de Postcode Loterij zijn te volgen via de volgende programma's:

Eén tegen heel Nederland
Op Nieuwjaarsdag worden de winnaars van de grote prijzen in de uitzending gehaald tijdens de nieuwjaarsspecial van de spelshow All Against 1. In die speciale aflevering neemt één kandidaat in de studio het live op tegen heel Nederland. Zowel de kandidaat als de spelers thuis krijgen de opdracht om de uitkomsten van unieke en bijzondere experimenten in te schatten.

De special van All Against 1 is op maandag 1 januari om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt hierna All Against 1 ook terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's