Camping de wildernis start maandag bij SBS6: Hollands kamperen in Botswana

Camping de wildernis start maandag bij SBS6: Hollands kamperen in Botswana
Wie verdient meeste geld met foto’s van dieren?

Kijktip :

Vanaf maandag 1 januari kun je bij SBS6 kijken naar het nieuwe programma Camping de wildernis. Reisleider Johnny de Mol verwelkomt vier Nederlandse gezinnen die op een bijzondere manier ‘typisch Hollands’ gaan kamperen.

Camping de wildernis gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Geld verdienen op savanne
Twee weken lang verblijven de gezinnen op een oer-Hollandse camping, alleen staat deze midden in de bush van Botswana. In dit realityprogramma moeten de gezinnen zo veel mogelijk dieren fotograferen. Hoe zeldzamer het dier, hoe meer geld ze kunnen verdienen. Wie durft het verst de Afrikaanse savanne in te trekken, op zoek naar dat ene dier dat nog niemand heeft? Na acht afleveringen gaat het gezin dat het meeste geld bij elkaar heeft gefotografeerd met het viervoudige van dit bedrag naar huis.

Leeuwen en olifanten
Het charmante echtpaar Dirk en Jolanda, en drie powervrouwen Judith, Melanie en Nathalie doen mee. Moeder Katja en dochter Lola zijn ook van de partij, evenals de ras-Hagenezen Michel en Annette met dochter Jemaica. De campinggasten leren elkaar elke dag een beetje beter kennen. Naast elke caravan staat een groot bord met daarop de namen van alle dieren die rondom de camping in het wild rondlopen, zoals de zebra en de olifant maar ook de leeuw en de hyena.

Camping de wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Alle afleveringen zijn terug te kijken via Prime Video, je kunt de beste fragmenten van Camping de wildernis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's