Nieuw seizoen van URK! start dinsdag 2 januari op SBS6

Nieuw seizoen van URK! start dinsdag 2 januari op SBS6
Wat maken Teun, Greetje, Gerda en Mathilde allemaal mee?

Kijktip :

Vanaf dinsdag 2 januari kun je bij SBS kijken naar een fonkelnieuw seizoen van de realityserie URK! In deze serie wordt een aantal opmerkelijke dorpsgenoten gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden in het vissersdorp.

Urk! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

__Nieuw jaar __
Dit is de aftrap van alweer het tiende seizoen van URK! We gaan nog even terug in de tijd, want in deze aflevering zijn de realitysterren nog druk bezig met Kerst. Ook breekt er een nieuw jaar aan, hebben de bewoners nog goede voornemens? Ook zien we hoe het gaat met de verhuizing van Gerda en Klaas, ze verkassen naar hun droomhuis.

Grootse plannen
Ook volgen we uiteraard hoe het verder gaat met Greetje, vorig seizoen was te zien dat de relatie van Greetje en Jan strandde. Nadat Teun de woonkamer van Greetje op de schop neemt, vraagt hij nu haar hulp om zijn grootse plannen in werking te zetten. En Mathilde verrast Jannie met een uitje naar Schotland.

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's