Vanavond in URK! komt Greetje zich bemoeien met kookkunsten van ex Jan (video)

Vanavond in URK! komt Greetje zich bemoeien met kookkunsten van ex Jan (video)

Vanavond in <em>URK!</em> komt Greetje zich bemoeien met kookkunsten van ex Jan (video) Zie boven een fragment uit Hart van Nederland: in Urk bestaat geen twijfel over welke vlag gehesen moet worden Vanavond in URK! komt Greetje even kijken wat voor maaltijd haar ex Jan hun kinderen voorschotelt. Ze wil zich niet bemoeien maar doet het toch... Bekijk alvast het fragment uit URK! hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door URK! de Serie (@urk.deserie) URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Urk!: belanden Gerda en Mathilde in watergevecht? Bekijk deze video » Vanavond in URK! zit moeder Jannie te zeiken op het paard? (video) Bekijk deze video » Vanavond in URK!: Mathilde krijgt een paniekaanval (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 10 oktober 2023 om 13:44

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland: in Urk bestaat geen twijfel over welke vlag gehesen moet worden

Vanavond in URK! komt Greetje even kijken wat voor maaltijd haar ex Jan hun kinderen voorschotelt. Ze wil zich niet bemoeien maar doet het toch...

Bekijk alvast het fragment uit URK! hieronder

URK! is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's