Review LOL: Last One Laughing seizoen 2: streamen of skippen?

Streamen of skippen? LOL: Last One Laughing seizoen 2 mist het 'viral' moment
Nieuwe cast is misschien wel grappiger

Film :

Het eerste seizoen van LOL: Last One Laughing op Prime Video leverde ons één van de grappigste momenten van het jaar op: een viral die overigens daarna ook redelijk snel op de zenuwen ging werken. Het tweede seizoen heeft in de breedte een grappigere cast, maar er mist ook iets.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

Het verhaal
In de serie LOL : Last One Laughing is lachen verboden. Daar daagt Philippe Geubels en Jeroom Snelders tien bekende Nederlandse comedians uit, om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden, terwijl ze tegelijkertijd hun tegenstander aan het lachen proberen te maken.

LOL : Last One Laughing seizoen 2 - streamen of skippen?

Hieronder volgt een spoilervrije recensie van de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen.

Wat wij er van vinden
Dit tweede seizoen start al met een flashback naar het belangrijke event uit het eerste seizoen, namelijk de fluit van de vorige winnaar. Een moment als de fluit mist nog in de eerste twee afleveringen, maar daar moeten we wel bij zeggen dat het fluitmoment ook niet in de eerste reeks afleveringen zat. Ondanks het feit dat er ook dit seizoen weer de nodige onruststokers in dit seizoen te zien zijn, lijkt het feit dat er dit seizoen komedianten uit verschillende takken - zowel acteurs uit het Nationaal Theater als mensen die al jaren op de televisie de meest komische dingen doen - komen, zie je ook verschillende komische elementen. De absolute uitblinker is wat ons betreft Arjen Ederveen, de absolute mastodont van de ongemakkelijke typetjes.

Streamen of skippen?
Ons oordeel is: streamen. Ondanks het feit dat de nieuwe reeks een echt 'viral' moment (nog) niet te pakken heeft, staat de nieuwe reeks bol van de grappige momenten waar jij als kijker gelukkig wel om mag lachen.

De eerste twee afleveringen van de komedieshow LOL: Last One Laughing seizoen 2 zijn nu te streamen op Prime Video. Aflevering 3 en 4 volgen op 3 januari, de laatste twee op 10 januari. Genre: komedie. Tijdsduur: 6 afleveringen van 30-35 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's