Nostalgische docu Bassie & Adriaan: een schat aan herinneringen zondag te zien op NPO 1

Nostalgische docu Bassie & Adriaan: een schat aan herinneringen zondag te zien op NPO 1
Bas en Aad vermaken generaties

Kijktip :

Bas van Toor en Aad van Toor zijn al minstens drie generaties lang het vermaak van heel veel Nederlanders. Tijd voor een documentaire dus, en die is er nu. Bassie & Adriaan: een schat aan herinneringen is op zondag 7 januari om 18.00 uur te zien op NPO 1.

Bassie & Adriaan: een schat aan herinneringen gemist? Je kunt de documentaire terugkijken bij NPO Start.

Tv-programma
De carrière van Bas en Aad begon in de jaren '50 van de vorige eeuw als acrobatenduo The Crocksons, een spectaculaire act. Vervolgens reisde ze als Bassie & Adriaan de hele wereld over voor hun televisieprogramma, iets waar generaties van hebben genoten en nog steeds van genieten.

De tekst gaat verder onder deze video's

Hoogtepunten
In de documentaire horen we Bas, inmiddels 88 jaar oud, en Aad (81) herinneringen ophalen. Aan de hand van archiefmateriaal en recente interviews komen alle hoogtepunten voorbij. Verder komen ook andere kinderhelden als Paul de Leeuw, Gert Verhulst en Danny Verbiest voorbij in de documentaire om hun herinneringen op te halen.

De documentaire Bassie & Adriaan: een schat aan herinneringen is op zondag 7 januari om 18.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de documentaire terugkijken op NPO Start.

Actuele video's

Meer actuele video's