Kijken of skippen: in The Beekeeper komt na groot onrecht ultieme wraak in hoogste kringen

Kijken of skippen: in The Beekeeper komt na groot onrecht ultieme wraak in hoogste kringen
Met Jason Statham

Film :

Dit nieuwe jaar start met de Britse acteur Jason Statham die samenwerkt met de Suicide Squad-regisseur David Ayer. En dat zie je terug in deze wraakfilm met domme dialogen en dikke actie, die misschien wel onderdoet aan de gemiddelde John Wick maar verder wel dezelfde ingrediënten bevat.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

"Expose the corruption. Protect the hive"
De wraakcampagne van één man krijgt nationale belangen nadat blijkt dat hij een voormalige medewerker is van een machtige en clandestiene organisatie die bekend staat als Beekeepers.

The Beekeeper - kijken of skippen?

Hieronder volgt een spoilervrije recensie van de film.

Wat wij er van vinden
Wat we kunnen bevestigen is dat deze actiethriller de gang er lekker in houdt met leuke vechtscènes en grote explosies die soms uit de computer komen. De cast brengt grote namen zoals de populaire Five Nights at Freddy's-acteur Josh Hutcherson, The Umbrella Academy-actrice Emmy Raver-Lampman en acteerveteraan Jeremy Irons in een redelijk misplaatste schurkenrol. The Beekeeper is een echte wraakfilm met een finale die iets verfijnder had mogen zijn. Memorabel of indrukwekkend wordt het helaas niet, maar fans van Statham hebben een aardige tijd. Verwacht niet dat hij iets nieuws doet: het verhaal is simpel, de dialogen soms tenenkrommend en de actie is leuk. Verwacht gewoon niet te veel, dan is het best prima.

Kijken of skippen?
Ons oordeel is: kijken. Fans van Jason Statham mogen dit niet missen. Wie iets fris of vernieuwends wil zien, is met deze bijenkoning alias Winnie de Poeh aan het verkeerde adres. Toch zouden wij dat tripje naar de grote zaal voor deze film niet overslaan.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

De film The Beekeeper is nu te zien Nederlandse bioscopen. Regie: David Ayer (Suicide Squad). Cast: Jason Statham (Expend4bles), Jeremy Irons (House of Gucci) en Emmy Raver-Lampman (Dog). Genre: actie, thriller. Tijdsduur: 105 minuten.

Bron: The Searchers

Actuele video's

Meer actuele video's