Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser start maandag op RTL 4: Sigrid is het zat

Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser start maandag op RTL 4: Sigrid is het zat
Huwelijk op lossen schroeven en kinderen schamen zich

Kijktip :

Help, mijn man is klusser is vanaf maandag 15 januari terug op de buis met gloednieuwe afleveringen. In het zeventiende seizoen van het populaire hulpprogramma schiet John Williams stellen te hulp die leven in een bouwval.

Help, mijn man is klusser! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nijkerkerveen
In het programma vraagt iemand om hulp, aangezien een doe-het-zelver het erg bont maakt. Wat vaak begint als een mooi ambitieus renovatieproject, eindigt om diverse redenen in een drama waardoor ze soms jarenlang in onafgemaakte huizen bivakkeren in zware omstandigheden. John Williams en de klussers zijn in deze eerste aflevering in Nijkerkerveen.

Kinderen schamen zich
Sigrid en Chris wonen al zestien jaar in een chaos. De eeuwigdurende verbouwing zorgt ervoor dat de kinderen zich al jaren schamen en het heeft een effect op het huwelijk. Volgens Sigrid heeft Chris woedeaanvallen en weigert hij al jaren hulp. Ze is de situatie en haar man zat.

Het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! is vanaf maandag 15 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's