'Hoarder' Ruud in Help Mijn Man is Klusser krijgt bezoek van opruimcoach Diana

'Hoarder' Ruud in Help Mijn Man is Klusser krijgt bezoek van opruimcoach Diana

Dinsdag 4 april 2023 om 11:07

Opruimcoach Diana brengt in Help Mijn Man is Klusser een bezoekje aan Ruud. Zijn hobbykamer is één grote rotzooi maar hij beweert allang aan het opruimen te zijn: "Ik heb daar nooit problemen mee gehad". Diana voelt enige weerstand bij deze 'hoarder' en spreekt af dat ze haar tien gouden opruimregels samen, in zijn tempo zullen doorvoeren. Als zijn partner Anneke thuis komt, vertelt Ruud over het bezoekje en dat leidt tot een clash tussen de twee...

Bekijk Anneke's reactie in de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

'<em>Hoarder</em>' Ruud in <em>Help Mijn Man is Klusser</em> krijgt bezoek van opruimcoach Diana Opruimcoach Diana brengt in Help Mijn Man is Klusser een bezoekje aan Ruud. Zijn hobbykamer is één grote rotzooi maar hij beweert allang aan het opruimen te zijn: "Ik heb daar nooit problemen mee gehad". Diana voelt enige weerstand bij deze 'hoarder' en spreekt af dat ze haar tien gouden opruimregels samen, in zijn tempo zullen doorvoeren. Als zijn partner Anneke thuis komt, vertelt Ruud over het bezoekje en dat leidt tot een clash tussen de twee... Bekijk Anneke's reactie in de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John Williams over kandidaten Help, Mijn Man Is Klusser!: 'Snap ik niets van' (video) Bekijk deze video » Job in Help, mijn man is klusser! over kinderen krijgen: "Je jeugd is wel echt klaar" Bekijk deze video » John Williams vraagt geblinddoekte Anneke: "Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt" (HMMIK) Bekijk deze video »
TV :
'Hoarder' Ruud in Help Mijn Man is Klusser krijgt bezoek van opruimcoach Diana

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's