Recensie 'Role Play': streamen of skippen op Prime Video?

Streamen of skippen: in actiefilm Role Play loopt een rollenspel compleet uit de hand
Met David Oyelowo, Kaley Cuoco, Connie Nielsen en Bill Nighy

Film :

Actrice Kaley Cuoco speelt een vrouw die haar beroep te lang voor haar man verborgen heeft gehouden: ze is namelijk huurmoordenaar. We gaan van Amerika naar Duitsland in een actiefilm die we morgen alweer vergeten zijn. Alleen voor Gladiator-actrice Connie Nielsen zou je de film nog aan kunnen zetten.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees onze beoordelingen van de nieuwste films en series op de streamingdiensten en in de bioscoop.

'Every couple has their secrets'
Het verhaal gaat over Emma en Dave. Zij vieren hun trouwdag met een rollenspel in New York City. De zaken nemen een levensgevaarlijke wending wanneer Emma's geheime leven als huurmoordenaar, waar Dave niks van weet, wordt blootgelegd door Bob. Hierdoor komt haar gezin in gevaar en moet Emma vertrouwen op haar dodelijke vaardigheden en vastberadenheid om haar gezin te beschermen.

Role Play - streamen of skippen?

Hieronder volgt een spoilervrije recensie van de film.

Wat wij er van vinden
Deze nietszeggende actiefilm van Reacher- regisseur Thomas Vincent doet zijn best om sexy te zijn, maar is niet kinky genoeg om je daar voor te schamen. Een vrij saai en herkenbaar verhaal over een stel die grote geheimen voor elkaar hebben en dit met alle gevolgen van dien. Actrice Kaley Cuoco is niet geloofwaardig als bad guy met een hart. Hetzelfde geldt voor David Oyelowo, die uiteindelijk niet verder komt dan het spelen van een grijze muis. Sporadisch heeft Role Play wel een paar grappige momenten in huis, maar het maakt aan het einde van de rit weinig indruk. Met wat meer vuurwerk en actie 'had' dit nog wat kunnen worden, maar 'had' is in dit geval een erg arme man.

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Een ongeloofwaardig verhaal in een matige productie die maar niet op gang komt. Topacteur Bill Nighy - hij krijgt altijd een extra ster - en prachtige actrice Connie Nielsen krijgen te kort schermtijd in een typisch Hollywood verhaaltje die we al duizend keer hebben gezien. Een beetje zonde van de tijd: ons oordeel is skippen.

De film Role Play is nu te streamen op Prime Video. Regisseur: Thomas Vincent. Cast: Kaley Cuoco (The Big Bang Theory), David Oyelowo (Silo), Bill Nighy en Connie Nielsen. Genre: misdaad, actie. Tijdsduur: 100 minuten.

Actrice Kaley Cuoco (Emma Brackett) en David Oyelowo (Dave) in de film 'Role Play'

Actuele video's

Meer actuele video's