Nieuw seizoen Flikken Maastricht gaat vrijdag 2 februari van start op NPO 1

Nieuw seizoen Flikken Maastricht gaat vrijdag 2 februari van start op NPO 1
Hoe gaat het met neergeschoten Maurice?

Kijktip :

Vrijdag 2 februari gaat een gloednieuw seizoen van start van Flikken Maastricht op NPO 1. Het is alweer het achttiende seizoen van de populaire crimeserie met Angela Schijf en Victor Reinier in de hoofdrol.

Flikken Maastricht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dood van Maurice
In de laatste aflevering van seizoen 17 werd Maurice, de broer van Eva, geraakt door kogels van haar collega Wolfs. Dus fans van de misdaadserie zitten al maanden in spanning, vrijdagavond zien we eindelijk hoe het verder gaat. Na de dood van Maurice besluit Eva van Dongen uit te zoeken hoe Maurice de laatste jaren heeft geleefd.

Huiselijk geweld
Ook is in deze aflevering te zien dat Wolfs en Romeo te maken krijgen met een noodkreet van een vrouw die aangeeft dat haar leven in gevaar is door huiselijk geweld. De vrouw is inmiddels onvindbaar. Wolfs en Romeo moeten haar verblijfplaats zo snel mogelijk zien te achterhalen. Marion worstelt met de gevolgen van haar PTSS.

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht (seizoen 18) is vanaf vrijdag 2 februari iedere week om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's