Vrijdag in Flikken Maastricht: oude bekende achtervolgt Eva, 'wat kom je doen?'

Vrijdag in Flikken Maastricht: oude bekende achtervolgt Eva, 'wat kom je doen?'

Vrijdag in <em>Flikken Maastricht</em>: oude bekende achtervolgt Eva, 'wat kom je doen?' En dan staat ineens je broer weer achter je, als je denkt dat hij nog steeds achter de tralies zit... Dat is even een schrik voor Eva, die dan ook niks van hem moet hebben: "Wat kom jij doen?" Bekijk de promo van de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht hieronder. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Lees ook onze eerste indruk recensie van Flikken Maastricht seizoen 17. Bekijk ook Rob Goossens over succes Flikken Maastricht: 'weet wat je krijgt' (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Flikken Maastricht: grote zorgen over veiligheid Marion Bekijk deze video »

En dan staat ineens je broer weer achter je, als je denkt dat hij nog steeds achter de tralies zit... Dat is even een schrik voor Eva, die dan ook niks van hem moet hebben: "Wat kom jij doen?" Bekijk de promo van de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht hieronder.

Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Lees ook onze eerste indruk recensie van Flikken Maastricht seizoen 17.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV