Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin start zaterdag met overlijden Bokito

Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin start zaterdag met overlijden Bokito
Mooie en verdrietige dierentuinverhalen

Kijktip :

Zaterdag 3 februari gaat een nieuw seizoen van Het echte leven in de dierentuin van start op NPO 1. Deze keer zie je allerlei verhalen die zich afspelen in Ouwehands Dierenpark en Diergaarde Blijdorp. Dit is een seizoen vol verrassingen, maar ook verdriet.

Het echte leven in de dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gorilla Bokito
Ook deze keer komen weer allerlei dierenavonturen voorbij, van onder meer poetsgarnalen, liefdesnestjes bij de ezelspinguïns en een zoektocht naar een missende berenbal. Ook zie je onder meer een aantal verzorgers dat afreist naar het buitenland voor onderzoek. Maar er gebeurt in de eerste aflevering gelijk wat heftigs, totaal onverwacht overlijdt gorilla Bokito.

Reuzenpanda Wu Wen agressief naar dochter
Bokito was de grote leider van de gorilla’s en werd in 2007 wereldberoemd toen hij uit zijn verblijf ontsnapte en een vrouw die hem dagelijks bezocht zwaar toetakelde. Het is de grote vraag hoe de groep nu verder moet zonder de leider. Ook is te zien dat ezelspinguïns Joey en Anouska een liefdesnest maken met steentjes, maar het is wel opletten geblazen, want er zijn meer kapers op de kust. Reuzenpanda Wu Wen gedraagt zich ineens agressief naar dochter Fan Xing toe. Is het natuurlijke moment van afstoten daar?

Het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin is vanaf zaterdag 3 februari wekelijks rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's